Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، زهرا حسنی، حافظ کل قرآن کریم، متولد 1374 از ارومیه، لیسانس حقوق از دانشگاه پیام نور بوده و موفق به کسب مقام‌های متعددی در مسابقات قرآنی استانی شده است، ایکنای آذربایجان غربی، گفت‌و‌گویی با این حافظ کل قرآن داشته که مشروح این مصاحبه در ادامه آمده است:

حفظ قرآن را از چه سنی شروع کردید؟

با حمایت و تشویق‌های خانواده‌ام، حفظ قرآن را از ۴ سالگی آغاز کردم و والدینم، اصلی‌ترین حامیان من در این راه محسوب می‌شوند، در 16 سالگی موفق به حفظ کل قرآن شدم، با اینکه زمان حفظ قرآن برای من بسیار طولانی بود، اما سعی کردم تا با کیفیت بسیار خوب و عالی قرآن را حفظ کنم، با روش تقلیدی قرآن را حفظ کردم و مقلد من استاد پرهیزکار بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشی از زندگی هر حافظ قرآن به حضور در مسابقات سپری می‌شود، تاکنون در چه مسابقاتی شرکت کرده‌ و چه رتبه‌هایی به دست آورده‌اید؟

تاکنون در مسابقات مختلفی از جمله مسابقات قرآن اداره‌کل اوقاف و امور خیریه، آموزش‌ و پرورش، دانشگاه، هلال‌احمر و نیروی انتظامی شر کت کرده‌ام که حاصل شرکت در این مسابقات کسب 4 مقام کشوری و مقام‌های متعدد استانی بوده است.

پس از اینکه حافظ کل قرآن کریم شدید، چه تغییرات محسوسی را در زندگی خود احساس کردید؟

حفظ قرآن از لحاظ معنوی و روحی تاثیر بسزایی در زندگی‌ام داشته است و من همواره مشکلات زندگی خود را از طریق مراجعه به قرآن حل می‌کنم، تمامی آیات قرآن سراسر نور و رحمت بوده و قطعا حفظ قرآن، دل انسان را نیز پر از نورانیت و معنویت می‌کند.

مهم‌ترین آیاتی که در زمان حفظ با آن‌ها مشکل داشتید و سخت حفظ می‌شدند، کدام آیات بود؟

با توجه به اینکه حفظ قرآن را از کودکی و به آرامی آغاز کرده بودم، مقوله حفظ برایم چندان دشواری نداشت، اما حفظ آیات کوتاه در سوره شعرا برایم بسیار سخت بود، چراکه با توجه به کوتاه بودن آیات، در ترتیب حفظ آنان کمی با مشکل مواجه می‌شدم.

آیه‌ای که همواره با تلاوت آن به آرامش می‌رسید، کدام آیه است؟

قطعا تمامی آیات قرآن سراسر آرامش هستند، اما آیه 59 سوره انعام که خداوند متعال در آن می‌فرماید: « وَعِنْدَهُ مَفَاتِحُ الْغَيْبِ لَا يَعْلَمُهَا إِلَّا هُوَ ۚ وَيَعْلَمُ مَا فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ ۚ وَمَا تَسْقُطُ مِنْ وَرَقَةٍ إِلَّا يَعْلَمُهَا وَلَا حَبَّةٍ فِي ظُلُمَاتِ الْأَرْضِ وَلَا رَطْبٍ وَلَا يَابِسٍ إِلَّا فِي كِتَابٍ مُبِينٍ؛ و کلیدهای خزائن غیب نزد اوست، کسی جز او بر آن آگاه نیست و نیز آنچه در خشکی و دریاست همه را می‌داند و هیچ برگی از درخت نمی‌افتد مگر آنکه او آگاه است و نه هیچ دانه‌ای در زیر تاریکی‌های زمین و نه هیچ تر و خشکی، جز آنکه در کتابی مبین مسطور است»، این آیاه همواره به من آرامش خاصی می‌دهد.

شما به‌عنوان یک حافظ جوان چه توصیه‌هایی برای افرادی که قصد ورود به عرصه حفظ قرآن را دارند، دارید؟

برای حفظ قرآن نیت، انگیزه و حضور قلبی نیاز است و فرد باید از هر لحاظ آمادگی کامل را برای حفظ قرآن داشته باشد، چراکه فرآیندی زمان‌بر است و نباید در این راه احساس خستگی کنند، البته قطعا خداوند در این راه یاری‌گر فرد خواهد بود و حتما باید از لحظه آغاز به حفظ قرآن در کلاس‌ها و مسابقات قرآنی شرکت کنند تا انگیزه آنان برای ادامه این راه بیشتر شود.

به‌عنوان آخرین سؤال، نظر شما در مورد سطح فعالیت‌های قرآنی استان و نحوه حمایت از قاریان و حافظان قرآن چیست؟

استان ما یک قطب قرآنی در کشور است، اما متاسفانه با این‌حال از لحاظ اطلاع‌رسانی در نحوه و زمان برگزاری مسابقات بسیار عملکرد ضعیفی دارد و همین امر موجب دلسردی و تعداد کم شرکت‌کنندگان در مسابقات شهرستانی و استانی می‌شود و مسئولان نیز باید در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن در کشور، نسبت به حمایت‌های هرچه‌بیشتر و بهتر از موسسات و ‌کلاس‌های قرآنی توجه داشته باشند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن حافظ قرآن قرآن حفظ قرآن اوقاف و امور خیریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۵۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود

مدیرکل نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم گفت: با وجود اینکه اطلاع‌رسانی کافی برای اعلام ساعت جمع‌آوری زباله صورت گرفته، نزدیک به ۱۲ درصد پسماند شهر قم در روز جمع‌آوری می‌شود.

سیدمحسن میرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم فرهنگ‌سازی و آموزش را از موضوعات مهم خدمات شهری دانست و اظهار کرد: اگر شهروندان همکاری و مشارکت نداشته باشند، به شهر پاکیزه نخواهیم رسید.

وی در خصوص آموزش‌های شهروندی افزود: پساب خاکستری یا فاضلابی که در بعضی مناطق توسط برخی شهروندان وارد معابر شهری می‌شود یکی از مشکلات مهم محیط زیست شهری در قم است.

مدیرکل نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم خاطرنشان کرد: طی هماهنگی با مرکز بهداشت و شرکت آب و فاضلاب مقرر شد که به شهروندان اطلاع‌رسانی کنند که تعداد زیادی توانستند با شبکه آب و فاضلاب ارتباط بگیرند و بسیاری از انشعابات وصل شد.

میرهادی عنوان کرد: زباله‌های خارج از نوبت که برخی شهروندان در بعضی مناطق خارج از منزل می‌گذارند یکی از معضلات محسوب می‌شود در حالی که ساعت اعلام شده برای جمع‌آوری پسماند از ۲۱:۰۰ تا ۶:۰۰ است.

وی گفت: نزدیک به ۱۲ درصد از پسماند شهر قم در روز جمع‌آوری می‌شود، با وجود اینکه اطلاع‌رسانی لازم به شهروندان انجام شده است و امیدواریم با همراهی مردم بتوانیم زباله روز را کاهش دهیم.

کد خبر 748158

دیگر خبرها

  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • تجلیل از نخبگان قرآنی در استان البرز
  • بیمارستان محب مهر پلمب نشده است
  • پلمب بیمارستان محب مهر به دلیل کشف حجاب؟
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • آغاز ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی حفظ نور رضوی
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • محکم‌ترین اصل قانون اساسی اسلام که در نهج البلاغه آمده است
  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد